Tekisikö mielesi lähteä kalaan?


Buster Rentillä on ilo tarjota kauden 2021 uutuuspalveluna opastettuja kalastusretkiä Turun saaristoon yhteistyössä kokeneen ja suositun kalaoppaan Jani Ollikaisen kanssa. Suomen kalastusmatkailun edistämisseura on nimennyt Jani Ollikaisen Vuoden 2021 Kalastusoppaaksi! 

Opastettu kalastusretki on mainio ajanviete, jossa yhdistyvät veneily, kalastus, luontoretkeily ja uuden oppiminen. Retket sopivat niin aloittelijoille kuin kokeneillekin kalastajille, sillä Janin avulla pääsee oppimaan joko perusasioita kalastuksesta tai kehittämään taitojaan esimerkiksi hauenkalastuksessa tai suotuisten kalastuspaikkojen tunnistamisessa.

Kalastuspakettiin sisältyy vene sekä opastus. Hinta muodostuu valitun veneen ja kalastuspäivän pituuden mukaan. Retket suuntautuvat Turun saaristoon, ensisijaisena lähtöpaikkana Buster Rentin vuokrauspiste Raisio Marinassa. Kalastuspäivän pituus voi vaihdella neljän ja kahdeksan tunnin välillä, tyypillinen kesto on 5-6 tuntia.

Kalastuspaketin sisältöön kuuluvat vene, opastus ja kalastusvälineet (vavat, kelat, uistimet). Buster X -veneeseen on saatavilla lisävarusteeksi sähköinen keulamoottori. Veneen vuokra-aika voi olla pidempi kuin opastuksen, mikäli haluaa jatkaa veneilyä kalastuksen jälkeen.

Buster Rentin venemallistossa on useita kalastukseen sopivia venemalleja:

Buster M

Buster M sopii hyvin lähialueen kalastusreissuille, joille lähdetään parin kaverin porukalla. Hiukan vajaa viisimetrinen ja 40 hevosvoiman moottorilla varustettu Buster M on kokoonsa nähden varsin vakaa, jonka lisäksi veneessä on käytännölliset säilytystilat sekä avointa lattiapinta-alaa helppoon liikkumiseen. Veneessä on vakiovarusteena edistyksellinen Buster Q -navigointijärjestelmä, jota on vielä täydennetty Q Fishfinder -kalakaiulla. Henkilöt veneessä: 2 +opas.

Buster X

Buster X on reilut viisi metriä pitkä ja 70 hevosvoiman moottorilla varustettu vene, jossa on tilaa jopa kolmelle heittokalastajalle. Mallistossamme on saatavilla myös vene, johon on mahdollista vuokrata lisävarusteeksi sähköinen MinnKota-keulamoottori. Keulamoottori on erinomainen lisävaruste kalastukseen, sillä sen avulla on vene helppo saada pysymään paikoillaan halutussa paikassa. Buster X:ssä on tilava 100 litran polttoainetankki, joka riittää hyvin pidemmillekin päiväreissuille, sekä vakiovarustukseen kuuluva edistyksellinen Buster Q -järjestelmä täydennettynä Q Fishfinder -kalakaiulla. Henkilöt veneessä: 3 + opas.

Buster Magnum

Buster Magnum on loistava valinta isompien porukoiden tai pidempien siirtymien kalareissuille. Magnumiin mahtuu hyvin 4-5 hengen porukka heittelemään. Kookas vene on erittäin vakaa eikä alumiinilattia ole liukas saappaan tai kengän alla. Useimmat Magnumimme ovat varustettu Q Fishfinder -kalakaiulla, jonka piirtämää kuvaa on mukava katsella 16 tuumaiselta Buster Q -järjestelmän näytöltä. Henkilöt veneessä: 5 + opas.

Buster Cabin

Ajohytillinen Buster Cabin on ehdoton valinta viileiden kevät- ja syyskausien kalastusreissuille. Apajille on hyvä suunnata tilavassa ajohytissä, jossa on istumapaikka viidelle henkilölle. Ajohytti on valoisa suurten ikkunoiden ja kattoikkunan ansiosta ja lisäksi hytin saa lämmitettyä Webastolla. Veneessä on suuri korkealaitainen avotila, jossa on hyvin tilaa 3-4 kalastajalle. Myös veneen keulassa on heittotilaa yhdelle kalastajalle. Veneen vakiovarustukseen kuuluu edistyksellinen Buster Q -järjestelmä täydennettynä Q Fishfinder -kalakaiulla. Henkilöt veneessä: 5-6 + opas.