Varaa paikkasi Buster Rent Veneilykouluun ja nauti kesästä vesillä


Kesällä 2020 lanseerasimme vasta-alkajille tarkoitetun veneilykoulun Raision vuokrauspisteessämme. Käytännönläheisen kurssimme tarkoituksena on innostaa ja rohkaista ihmisiä veneilyn pariin sekä opettaa turvallista veneen käsittelyä ja vesillä liikkumista. 

Varaa paikka hyvissä ajoin kesän 2021 kursseille ostamalla lahjakortti veneilykouluun joko itselle tai läheisellesi! Kurssiaikataulut julkaistaan helmikuun 2021 aikana ja lahjakortilla voi osallistua haluamalleen kurssille. Kurssit tullaan toteuttamaan huhti-kesäkuussa (säävarauksella).

Kurssikuvaus

Veneilykoulun tavoitteena on opettaa osallistujalle perusveneilytaitoja ja moottoriveneen käsittelyä kurssilla tehtävien harjoitusten sekä kurssilla tapahtuvan oman havainnoinnin avulla. Kurssilaisille jaetaan myös sähköinen ennakkomateriaali, joka toimii kurssin jälkeen kertaus- ja tukimateriaalina. Päivän mittaisen kurssin  pääpainopiste on veneen hallinnassa ja turvallisessa vesillä liikkumisessa, navigointia ja turvallista reittisuunnittelua unohtamatta. Kurssin tavoitteena on antaa osallistujalle valmiudet itsenäiseen vesillä liikkumiseen.

Kurssi soveltuu kaikille veneilystä kiinnostuneille, aiempaa veneilykokemusta ei tarvita. Kurssin kouluttajat ovat aktiivisia vesilläliikkujia, jotka ovat toimineet pitkään eri tehtävissä meripelastuksen ja meripartion parissa. Kurssin osallistujien alaikäraja on 15 vuotta. Kurssi toteutetaan pienryhmäopetuksena, ryhmäkoko 3-5 henkilöä + ohjaaja.

Kurssipäivät ja kurssipaikka

Kaikki kurssit järjestetään Raisio Marinassa, osoitteessa Hahdenniementie 1, 21120 Raisio. Kokoontuminen Buster Rentin vuokrauspisteen eteen (toimistokontti). Koko päivän kurssit alkavat aamupäivällä klo 10 ja niiden kesto on 6-8 tuntia osallistujamäärästä riippuen. Kahden arki-illan kurssin aloitusaika on klo 17 ja kesto on 3-4 tuntia osallistujamäärästä riippuen. Kurssipäivän kestoon sisältyy myös evästauko.

Kurssiaikataulu 2021

1) 4.5. ja 6.5. (kahden arki-illan kurssi)

2) 18.5. ja 20.5. (kahden arki-illan kurssi)

3) 22.5. (koko päivän kurssi)

4) 29.5. (koko päivän kurssi)

5) 8.6. ja 10.6. (kahden arki-illan kurssi)

Kurssin hinta ja sisältö

Kurssin hinta on 249 euroa ja siihen sisältyy ohjattu harjoittelu pienryhmässä, ennakkoon jaettava sähköinen kurssimateriaali sekä eväspaketti. Kurssimaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Mahdolliset peruutukset tai kurssipäivän vaihtaminen tulee tehdä viimeistään kolme (3) vuorokautta ennen kurssin alkua.